Not for u…

WordPress sgt cepat update. Sesape yg subscribe guna emel, by the time entry bru masuk, tros dpt kt inbox emel. Walhal, entri tu tak siap update lg. Contohnya, td aku taip a fren in need is a fren indeed. It is trash. Dalam seminit je aku post ayat tu sebelum aku ganti dgn ‘…’. Tapi, kt inbox Akmal, dia dpt yg trash dan bukan yg ‘…’.

Dan kadang-kadang, entri blog jugak ley buat orang salah faham. Contohnya, tadi Akmal mesej ak n he thought that my earlier post is to our housemate. Walhal, aku tujukan tu kat seorang kawan yang aku pnah tolong masa susah n bile aku susah, aku tak tau kenapa dia susah nak tolong aku.

Tapi, tak sangka lain yang dituju, lain yang diingat. So, aku mintak maaf tapi entri aku tadi bukan untuk mana2 housemate aku. Kalau ada salah faham, I am sorry…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s