The three stooges…

Semalam viva conveyancing. Kalau dalam bahasa kebangsaan, viva tu lebih kurang macam ujian lisan la. Ujian lisan conveyancing. Aku masuk dengan Akmal & Remy. Masa viva semalam, kitorg dapat gelaran baru. Puan Azni, cikgu conveyancing kitorg pgl kitorg The Three Stooges. Siap dengan nama, Labu, Labi, Laba. Hahaha… ;p Tak kenal The Three Stooges? Tgk bawah:

The Three Stooges..

Photo courtesy of: http://xtrvaluedvds.com

Kat atas tula three stooges. Aku pernah dgr tapi tak pernah tgk lagi la The Three Stooges ni. Sebab tu semalam aku cari Encik Google, nak tanya pasal Three Stooges ni.. hehe

—“`~~~!!!@@@###$$$%%%^^^&&&***+++

Unrelated Story

Ayah aku maybe tak boleh datang konvo BLS aku.. Dia mesej pagi tadi, tanya konvo bile. Aku kata 27 Mei. Lepas tu dia reply:

Abh ke China 25-29 May…!

Pastu petang tadi, mak aku kata, aku ada konvo kedua next year. Konvo LL.B (Hons), insyaAllah. Jadi, mak aku kata untuk konvo kali ni, mak ngan ayah aku datang konvo adik aku je [23 Mei]. Konvo aku, mak aku datang ngan adik aku je… Huhu..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s