Burung hantu…

21 April 2010 – Law of Evidence I

23 April 2010 – Bahasa Melayu Undang-Undang

26 April 2010 – Advanced Civil Procedure I

29 April 2010 – Advanced Criminal Procedure I

2 May 2010 – Remedies [Contract | Torts | Bankruptcy]

8 & 9 May 2010 – Continuation of trials [Mock Trial for Criminal Trial & Advocacy]

===

Perjuangan aku hampir tamat. Part I LL.B (Hons) UiTM (nicknamed: neraka dunia) dah nak sampai ke penghujung. Hehe. Alhamdulillah, pagi semalam dah lepas paper Advanced Criminal Procedure I. Lepas ni tinggal paper Remedies. Lepas tu break seminggu. 8 dan 9 Mei pulak sambung Mock Trial.

Fuh! Tak sabar giler aku nak tunggu habis sem ni. I really need a very good sleep. A good, night sleep. Sebab LL.B dah merosakkan jam biologi aku. LL.B dah jadikan aku burung hantu berbadan manusia. Orang tidur malam, berjaga siang. Aku berjaga malam, tidur dekat nak siang, lepas tu dari tengah hari sampai malam berjaga balik, dan bila dah dekat nak siang, pergi tidur balik.

Kalau ikut sistem tidur aku sekarang ni, aku rasa aku layak kerja pak guard shift malam :). Starting gaji pun dah tinggi sekarang ;).

Photo taken from here.

Advertisements

2 thoughts on “Burung hantu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s