Hari Belia Negara – Day 3…

Hari ni last day Hari Belia Negara kat Putrajaya. Hari ni jugak last day aku kerja bagi2 flyers untuk ajak orang pergi Youth ’10 kat Putrajaya. Pagi ni nak pergi booth tak payah jalan jauh2 macam semalam. Aku tanya Encik Polis Trafik, dia bagi alternatif suruh lalu Presint 8. Jadi, tembus kat belakang Wisma Tani. Dekat sikit dengan booth.

Hari ni start lambat sebab brader2 Youth Asia semua tak sampai lagi – jalan jem. Jadi dalam pukul 11 baru start. Lepas tu, habis pulak awal hari ni. Dalam pukul 4 dah habis kerja sebab flyers dah habis. :) Yey! Kalau tak kitorang estimate dalam pukul 6 baru habis. Hari ni distribute flyers kat area tomoi@muay Thai. Dekat dengan Menara Usahawan. Memang best la sebab redup. Kalau tau redup, awal2 lagi baik stay sini je. Haha. Aku ajak Haris [KLIUC] sekali. Tempat ni pun Apek [UKM] yang jumpa dulu.

Lega dah habis kerja. Sebab tak tahan la. Putrajaya panas sangat. Bila tengok kat cermin, muka aku dah macam rakun dah. Kat belah mata, ada lingkaran bulat. Hehe.

Muka aku macam rakun... tapi aku keliling mata yg putih, bahagian lain hitam.. hehe

Ada 4 orang lagi jaga futsal. Kat situ pun diaorang kata kena sound dengan security. Dengar kata lagi ganas dari security JomHeboh. Padahal Youth ’10 ni KBS endorsed, Rakan Muda endorsed, Kosmo! yg sponsor futsal Hari Belia pun jadi media partner Youth ’10. Huhu~

Tapi, overall best la buat kerja ni. Dapat experience :) Dan dapat free tanning. Haha :D

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

2 thoughts on “Hari Belia Negara – Day 3…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s