First Stage: Completed!

Tahap pertama misi aku nak travel: Done!

Advertisements

10 thoughts on “First Stage: Completed!

    1. jomla!! hehe. saya xpernah travel as compared to vacation, especially to overseas. xpernah pergi overseas. sebab tu teringin nk travel n last2 mintak cuti dari bos untuk 3 minggu lepas chambering habis. nasib baik dapat. :)

      tapi plan ada tukar sikit la. patutnya passport ni first time guna masa my planned travel, tp sebab famili nak bawak pergi bercuti ke Indon bulan depan, so cop pertama dari Indon laa. hehe

  1. waa seronok la dapat cuti g jln2..
    saya sekarang memang tak dapat la nak pergi mana-mana la,kelas kan. hujung bulan 1 ni insyAllah habes n bercuti semester,kalau ada rezeki nak pergi cuti-cuti Malaysia.Hehe.

    saya pun bukan la selalu travel2 nh,cuma sem lps ada rezeki jejak kaki ke Korea, first time la jugak g obesi.,budget travel je..

    1. seronok sangat. campur excited! hehe. ye la. penat 9 bulan chambering ni. mmg betul2 perlukan rehat. saya salute kawan2 saya yang lepas llb, terus chambering, lepas tu terus kerja. yang tak ambil cuti. tapi, jurjurnya diaorang agak rugi la. sebab lepas dah habis chambering, bila dah start jadi lawyer, memang tak ada masa dah nak cuti panjang-panjang.

      jadi, saya anggap cuti 3 minggu saya ni macam cuti sem la. the last semester break. hehe. saya pun nak kata selalu sangat tak. tapi start masa cuti sem llb las year, kitorang ada trip pandai2 sendiri pergi genting. Lepas tu, tahun ni saya admit memang saya banyak gak la travel jalan2. hehe. tapi dalam Malaysia je.

      trip nak ke Thailand baru terfikir sebab ada member pergi Indon masa die cuti sebulan lps chambering. backpacking. tu yg terfikir nak gi thailand. sekali ayah ajak cuti gi medan dulu cuti sultan selangor ni. jadi, alhamdulillah, rezki. hehe. nanti tunggu saya update pasal travel journey saya. heee

      btw, goodluck llb. nanti kumpul duit kita wat backpacking trip ajak sesapa lagi. hehehe

    1. salam,
      wahhh.. traveller yg aku dok folo blog die komen kat blog akuuu.. terharu jap…. *nanges* haha..

      haah bro. igt nk gi thailand bulan dpn dh dpt cuti 3 minggu ni. entah bile lg kan nk dpt cuti mcm ni. thanks bro! aku baru 1st time nk travel obesi nih. Hehe. semoga semuanya berjalan dgn jayanya. ameeeenn..

      salam kenal gak!! :)

      1. ahaha..salam kenal.. fatt tu abang besar tau..gua abg kecik, haha ! takde ah, gurau2 je..no offense eh.. okeh, byk petua fatt bg tu…safety first ape2 hal pon.. kat sane mane la ade org nak monitor kite ke hape..all depends kat diri sendiri.. so keep safe all the time

      2. haha. tp mmg btul pun. fatt abg besar, ko abg kecik. aku ni adik lg ha. hehe. baru nk merangkak ni. ahaha. tu la. bce blog ko, fatt, john n dak2 kaki jalan lain, mmg byk gak dpt tips n tricks. aku risau satu benda je. sekali dah terjebak, mesti susah nak brenti kan? haha. pasni thn dpn kena plan siap2 utk cuti panjang. haha. cuti nk mintak, pyh dpt, kena tunggu public holiday la bro. heheh

    1. tiap2 bulan?! walawaaaeeii.. hehe.. mmg marah lah bos kan tiap2 bulan mintak cuti, die kena keje. haha. mau die suruh aku bukak firm sndri. haha. aku igt nk survey dr skrg bile cuti pnjng thn dpn. nk start ticket hunting., hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s