Uniquely Singapore: Sneak Preview

Immigration @ Terminal 1, Changi International Airport
My 'bed' for the first night ;)
Going to Changi MRT Station..
Marina Bay...
Singapore's skyline...
Little India...
Haw Par Villa...
Diorama @ Haw Par Villa...
We were in NY!
Cycling @ Pulau Ubin...
Coastal Boardwalk @ Chek Jawa, Pulau Ubin...
Bugis Street...
Zam Zam's briyani and beef murtabak!

Stay tuned! :D

[UPDATED: PART 1]

Advertisements

5 thoughts on “Uniquely Singapore: Sneak Preview

    1. terjah jgn tak terjah! hehe. ko kena pusing2 area situ weyh.. amek gmbar kat merlion. haha. klau ko pergi malam hari sabtu atau ahad, dalam pukul 9.00 malam camtu ada lights, water and music show kat marina bay. tak pasti hari apa lagi ada, tapi yang aku tau hari sabtu ngan ahad la. hee.

      tp kat tepi2 tu mmg ramai lah orang buat ‘ehem2’..huhuhu. beware. haha

  1. Finally…..tamat gak aku baca entry ni dalam 3 hari hahhahah….
    Walaupun dah lewat bertahun2 tapi xpe kaannn..? Hehehe…
    Sejujurnya aku search pasal train route kat google engine tu, ntah knpe ternampak lak kisah perjalanan ko ni yg penuh peluh n sesat hahhaaha….overall I like ur story \(^▿^)/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s