To Travel Is To Learn & Discover – Snippets

Lama aku tak update blog ni. Agak sibuk kebelakangan ni. Dan ada beberapa perkembangan terbaru tentang hidup aku, jadi agak sibuk nak sort out certain things.

Dan banyak lagi travelog tertangguh ni. Cambodia-Vietnam, Kota Kinabalu…

Apapun, aku baru balik dari solo backpacking trip selama seminggu lebih. Trip yang penuh cabaran, pengalaman, pahit dan manis. Looking forward untuk long journey lagi, sebab masa tu baru terasa cabaran masa travel.

No one realizes how beautiful it is to travel until he comes home and rests his head on his old, familiar pillow – Lin Yutang 

The traveler sees what he sees, the tourist sees what he has come to see – Gilbert K. Chesterton 

One travels more usefully when alone, because he reflects more – Thomas Jefferson 

Enjoy the snippets! ;)

-All photos are copyrighted and shall be credited.

Blog entry soon… lepas dah habis semua yang tertanggguh. Hehehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s