#VMY2014 Instagram Edition: Istana Kenangan, Kuala Kangsar

Hi there! This is part of a series on Visit Malaysia 2014. In conjunction with Visit Malaysia 2014, we will post a photo from our Instagram account,@kairulizwan, which will give you an insight on Malaysia. Come, visit Malaysia, Truly Asia.

*****

Istana Kenangan (Memory Palace), Kuala Kangsar

Kuala Kangsar is the royal town for the state of Perak in Malaysia. As such, the main palace for the sultan of the state is located here. However, as the Malay sultanates have a history of hundreds of years, there are a lot of old palaces that can be found not only in Perak, but throughout Malaysia. The one in the photo above is known as Istana Kenangan, literally translated as Memory Palace. Presently used as a royal museum, the most distinguished feature of this palace is it was built without the use of a single nail.

**Don’t forget to LIKE our page for updates, tips and stuffs!**

Advertisements

7 thoughts on “#VMY2014 Instagram Edition: Istana Kenangan, Kuala Kangsar

    1. tak pastilah kak. tengok dari luar pun dah rasa kagum. cantik senibinanya.

      nak pindah kalau ada sesetengah hosting dia tlg migrate kan. tapi kak, saya tak tukar hosting tau. saya masih hosting wordpress.com cuma buat domain mapping je dulu. sebabnya kalau nk self-host wordpress, belum berapa mampu. ahaks!

      1. kalau register domain dengan wordpress USD 5/year, pastu utk mapping USD 13/year. so all in all lebih kurang RM 63 lah setahun. Tapi saya silap, register kat syarikat lain so kena RM 50++/year pastu mapping USD 13/year. haha.

        sebab kalau nak yang wordpress.org tu kak, yg self host tu, antara yg termurah saya check USD 4.95/month. tu pun kalau baar 3 tahun terus. ok, belum mampulah sebab bukan blog bisnes besar2 pun. hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s